Official Online Opening TranScreen 2021

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 mei 2021
Tijd: 20:00-22:00
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/481420583064393/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Dit jaar vindt TranScreen voor het eerst volledig online plaats. Niet alleen kan je films kijken via CultuurTicket en Vitamine Cineville, ook hebben we panels via ZOOM en twee workshops, waarvan er één in de buitenlucht zal zijn. Een opening kan natuurlijk niet ontbreken bij een filmfestival. Vandaar dat we op donderdagavond 13 mei het online festival feestelijk opening. Niet alleen verwelkomt het TranScreen team je bij het festival, ook hebben we optredens van artiesten uit de community. Binnenkort kondigen we de acts aan. Hier wil je bij zijn!


Ga naar www.transcreen.eu voor het volledige programma.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Een Zee van Liefde

'Het boek laat kinderen zien dat iedereen verschillend is. Elk gezin is speciaal, maar wat hen verbindt is dat hun ouders van hen houden.'

Lees verder

Regenboogfietspad Utrecht

Dankzij een initiatief van de Utrechtse hogeschoolstudent Elias van Mourik (22) heeft Utrecht sinds deze week het langste regenboogfietspad van de wereld.

Lees verder

Love is Love

'Ik geef mezelf geen label maar definieer me als queer, dat is voor mij een hele mooie omvattende term.' Jasha Elaine wil met haar muziek uitdragen dat liefde universeel is.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden