Zomerfeest Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 juli 2021
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: http://cocdeventer.nl/2021/07/ladies-lounge-zomerfeest/

Locatie:

Naam: De Fermerie
Straat: Muggeplein 9
Postcode: 7411 NW
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 25 juli is er na lange tijd weer een Ladies Lounge in Deventer op zondagmiddag. Deze extra lange zomereditie wordt gevierd met een speciaal optreden van de band Two Dollar Tuesday. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een leuke sfeer en muziek. En tegen betaling kun je ook iets te eten bestellen. Al met al een spetterend feest, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen en helemaal uit hun dak kunnen gaan.


Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en het feest gaat door tot 21.00 uur. Entree (met CoronaCheck!) voor deze Ladies Lounge is € 7,50.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder

Jij bent nu te zien

Positieve representatie van trans en non-binaire personen: In de Kijkgids vind je titels op Netflix, maar ook op Videoland, Ziggo en NPO Start, in veel verschillende genres.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden