Zomerfeest Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 juli 2021
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: http://cocdeventer.nl/2021/07/ladies-lounge-zomerfeest/

Locatie:

Naam: De Fermerie
Straat: Muggeplein 9
Postcode: 7411 NW
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 25 juli is er na lange tijd weer een Ladies Lounge in Deventer op zondagmiddag. Deze extra lange zomereditie wordt gevierd met een speciaal optreden van de band Two Dollar Tuesday. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een leuke sfeer en muziek. En tegen betaling kun je ook iets te eten bestellen. Al met al een spetterend feest, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen en helemaal uit hun dak kunnen gaan.


Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en het feest gaat door tot 21.00 uur. Entree (met CoronaCheck!) voor deze Ladies Lounge is € 7,50.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden