Online Huiskamercafé - Lesbisch en Kinderwens

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 september 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-huiskamercafe-kinderwens-vrijdag-24-september-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Thema: “Kinderwens”
Heb jij ook een kinderwens? Op deze avond gaan we hierover met elkaar in gesprek. We delen met elkaar rondom vragen als: wat betekent de kinderwens voor je? Welke uitdagingen geeft het je? Hoe ga je om met die uitdagingen? Wat is je wens voor de toekomst als het gaat om je kinderwens? We kunnen tijdens het huiskamercafé praten vanuit erkenning en herkenning, los van de verschillen die er vast ook zullen zijn. Is jouw kinderwens al (deels) vervuld en wil je graag hierover meepraten hoe dit voor je is en is geweest? Voel je welkom!

Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.
Dit online huiskamercafé wordt georganiseerd door gastvrouwen Lisa en Lenny. Lenny heeft zelf 2 kinderen en kan haar ervaringen delen.

Online Huiskamercafé – thema “Kinderwens”
Datum: vrijdagavond 24 september 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: 2,50
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Poink organiseert activiteiten voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+).


Kijk ook eens op de Poink Facebookpagina
Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Financieel afhankelijk

'Als ik er de brui aan geef, raak ik niet alleen mijn vriendin, maar ook materieel veel kwijt. Het is potdomme net of ik een traditioneel heterohuwelijk zit.' #dilemma

Lees verder

ANNE+ is een verademing

'Een sympathieke en herkenbare film: Het is de makers absoluut gelukt om met ANNE+ meer positieve queer representatie op het grote scherm te krijgen. En prettige seks.'

Lees verder

Lesbische nunsploitation

'Benedetta is een soft erotische pornofilm die soms iets weg heeft van een grotesk, kluchtig middeleeuws drama, met de onmiskenbare visuele handtekening van Paul Verhoeven.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden