GELIKT

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 september 2022
Tijd: 21.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gelikt-333117051067

Locatie:

Naam: Beachclub Indigo
Straat: Strandweg 65
Postcode: 2586 JL
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

GELIKT


De Summer Closing party van het jaar, gericht op Gays en Friends


Op vrijdag 30 september is in Indigo Beach closing de after summer party. GELIKT is een dansfeest dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang dat niets moet, alles mag en waar iedereen zich welkom voelt. Het klinkt misschien sexy en gewaagd, maar toch is dit feestje vooral voor iedereen die wil dansen, zich lekker wilt voelen en van de goede muziek wilt genieten. De sfeer is relaxed en warm. Laat je vooral verrassen. 


Dit feest is mogelijk gemaakt door een vast team van vrijwilligers en wij zijn enorm trost en blij met de opzet en goedlopende kaartverkoop. Als het feest een succes is, zullen wij terugkomen met nieuwe edities.


MUZIEK


We hebben een toffe mix van Tech house, Deep house en 80–90’s house vibes? Een moddervette line-up van bekende artiesten uit het nachtleven.  • DJ OPERATION BLACKFOX

  • DJ CLOSETOYA


Mis deze speciale editie niet en bestel je kaarten online dan ben je verzekerd van toegang.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden