Samen naar de Poink borrel

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 27 januari 2023
Tijd: 18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://poink.info/poink-vrouwenborrel-in-nijmegen-vrijdag-27-januari-2023/

Locatie:

Naam: Café Moenen
Straat: Grote markt 36
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 18:00 uur ontmoeten we elkaar weer samen op de maandelijkse Poink borrel bij Grand Café Moenen (Grote Markt 36, Nijmegen). Tot 21.00 borrelen we gezellig samen. Kom je alleen of vind je het sowieso leuk om bij ons aan te sluiten, meld je dan van te voren aan en dan voegen we je toe aan de tijdelijke whats app groep. Meer informatie over deze Poink activiteit vind je op: https://poink.info/poink-vrouwenborrel-in-nijmegen-vrijdag-27-januari-2023/


Aanmelden via: Simone Pastoors siempas@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden