Fijne seks een kunst?

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 januari 2024
Tijd: 12.00 - 17.00
Type: Overige
Website: https://www.instagram.com/youngsoroptimistnl

Locatie:

Naam: Beautiful Distress House
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Young Soroptimist Amsterdam: Op 20 januari aanstaande organiseren wij een kunstexpositie met het onderwerp 'Fijne seks: een kunst?' 

Dit jaar zetten we ons in voor het stimuleren van seksuele voorlichting aan jongeren, met een focus op seksueel plezier. Onderzoek wijst uit dat seksuele voorlichting een positieve impact heeft op de seksuele en reproductieve gezondheid en het aantal SOA’s en ongeplande zwangerschappen vermindert. Daarnaast draagt het bij aan meer gelukkige en gelijkwaardige intieme relaties. Samen met Rutgers en Sexmatters organiseren wij een kunstexpositie om seksuele ontwikkeling bespreekbaar te maken. Verwacht werken van verschillende kunstenaars, die ieder hun unieke visie op dit thema delen, waarvan we aankomende weken meer zullen delen. 


De volledige opbrengst van het event gaat naar Dance4Life en Sexmatters. Ben jij erbij? Koop nu je tickets via de link in onze Instagram bio


#expositie #kunstexpositie #amsterdamevents #soroptimistnl


Mijntje is erbij met de strip over haar eerste échte orgasme, en de originele striptekening daarvan wordt geveild. Biedingen vanaf 100 euro! Verder is maakster Margreet de Heer bij de expo aanwezig voor een praatje en worden er uiteraard Mijntje-albums verkocht, die je meteen kunt laten signeren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder

Rainbow Map 2024

Nederland staat op de 14e plek. 'Zorgwekkend,' want 'iedereen in Nederland moet veilig en zichtbaar zichzelf kunnen zijn, wat ook je seksuele oriëntatie, geslachtskenmerken, gender identiteit of -expressie is.

Lees verder

Jeanneke Pis gives a sh*it

Çavaria lanceert verkiezingscampagne tijdens prideweek: in Vlaanderen en Brussel kregen belangrijke standbeelden een 'regenboogkakje' om aandacht te vragen voor LGBTI+ rechten en welzijn.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden