Femmazing Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2024
Tijd: 15:00-23:00
Type: Festival
Website: https://www.femmazing.nl/femmazing-festival-2024.php

Locatie:

Naam: IJland
Straat: Tt. Vasumweg 171
Postcode: 1033 SG
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Be ready voor HET vrouwen festival van 2024 en zet 1ste Pinksterdag (19 mei 2024) met grote letters in je agenda!!!


TICKETSALE START 20-02-2024 om 12:00 uur!


Dit wordt een onvergetelijk festival met de beste female DJ's de mooiste danseressen, meerdere area's en muziekstijlen, food, lounge, op een van de vetste locaties in Amsterdam aan het water Ijland!!!


Verwacht maar liefst 5 Area's vol met vrouwen!


Area 1: Mainstage hosted by Femmazing, met de heerlijkste Urban, Eclectic and Housey hits by de best female DJ's. (indoor)


Area 2: TBA


Area 3: Floating lounge at the water, chill samen met je girlfriends op het water en laat je insmeren door onze sun protection babes. (outdoor)


Area 4: Femmazing fair met de coolste shops, gadgets, massages, tarrot kaarten lezen and more! (outdoor)


Area 5: Food voor ieder wat wils, er staan ook vegan en glutenvrije opties op het menu. (outdoor)


Overtuigd dat jij hier bij moet zijn? Beleef het women only festival van je leven en kom naar het Femmazing Festival 1ste Pinksterdag! Dit festival is voor vrouwen die plezier willen maken, nieuwe contacten willen leggen en hun vrouwelijkheid willen vieren in een veilige en inclusieve omgeving.


Het Festival is meer dan alleen een feest; het is een kans om te inspireren en geïnspireerd te worden door andere vrouwen. Of je nu wilt feesten, een nieuwe vriendin ontmoeten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, dit festival is voor jou.


Dus grijp je vriendinnen, zussen en collega's en kom op 1ste Pinksterdag (19 mei 2024) van 15:00 tot 23:00 naar het women only festival van 2024!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden