Pubquiz door COC Noord-Brabant

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 april 2024
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Café ‘t Zonnetje
Straat: Hintham 36
Plaats: Rosmalen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom ook naar de maandelijkse LHBTI-Avond! Op 24 april 2024 GRATIS pub quizzzzzz!


Woensdag 24 april 2024 in Rosmalen


Iedere laatste woensdag van de maand wordt er in Café ’t Zonneke (Hintham 36 in Rosmalen (Hintham) een ontmoetingsplek geboden waar écht iedereen welkom is. Deur open om 19.00 uur aanvang van de quiz 20.00 uur.


Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de Pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en een leuke verrassing! die beschikbaar wordt gesteld door COC Noord Brabant. Wat heb je nodig! Een smartphone om n app te downloaden waarmee je de vragen beantwoordt. De vragen komen op een groot scherm dus je kunt je bril thuis laten.


Graag aanmelden bij  Els Lucius via elszonneke@hotmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden