Ede Pride 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 mei 2024
Tijd: 00:00-23:45
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/1416020822676872/

Locatie:

Naam: Oude Kerkplein
Straat: Oude Kerkplein
Postcode: 6711 AZ
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zet het weekend van 24, 25 en 26 mei vast in je agenda. Dan zal Ede opnieuw in het teken staan van de diverse en kleurrijke lhbtiq+-gemeenschap.


Ook dit jaar hebben we genoeg leuks in petto. Het middelpunt van de activiteiten op zaterdag 25 mei zal wederom rondom het Oude Kerkplein in het centrum van Ede zijn.


Net zoals bij de voorgaande edities zullen verschillende lhbtiq+-belangenorganisaties hun kraampjes opzetten op de infomarkt. Daarnaast staan er diverse boeiende thema’s op het programma in de seminartent, kan je genieten van verrassende muzikale optredens en zullen er verschillende kleinschalige activiteiten, zoals street art en workshops, te vinden zijn op en rondom het plein.


Uiteraard kan deze dag niet worden afgesloten zonder bruisende afterparty. Deze vindt plaats bij Astrant Ede aan het Kuiperplein.


Meer informatie over het programma – ook op vrijdag 24 en zondag 26 mei – zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wel kunnen we alvast melden dat de succesvolle Pride Walk zal terugkeren in het programma!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden