Groningen Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 09:00-00:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/242496195560996

Locatie:

Naam: Grote Markt
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Groningen is dit jaar gaststad voor Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De Roze Zaterdag wordt op zaterdag 22 juni 2024 een van de grootste evenementen van het jaar in Groningen. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in een andere stad met als doel diversiteit en inclusiveit te vieren. Met o.a een podium op de Grote Markt en diverse activiteiten in en rondom het centrum vieren wij deze dag graag met iedereen! Goed om te weten: Pride Groningen en Roze Zaterdag slaan dit jaar de handen ineen en zodoende valt Pride Groningen dit jaar ook op 22 juni!


Stichting Pride Groningen


Pride Groningen is een jaarlijks terugkerend evenement waar iedereen zichzelf kan en mag zijn: ‘wees wie je bent & houd van wie je wilt’. Pride Groningen wordt gevierd voor en met voorlopers in de liefde. Dit jaar vieren wij de liefde samen met Stichting Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De komende maanden wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.rozezaterdaggroningen.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden