Inloopuur COC

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 mei 2024
Tijd: 11:00-15:00
Type: Overige
Website: https://bibliotheekmb.op-shop.nl/5891/inloopuur-coc/15-05-2024

Locatie:

Naam: Bibliotheek LocHal
Straat: Burgemeester Brokxlaan 1000
Postcode: 5041 SG
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vrijwilligers van het COC zijn iedere woensdag beschikbaar voor het beantwoorden van vragen over genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Daarnaast bieden zij een luisterend oor of gewoon wat inclusieve en diverse gezelligheid. Iedereen is welkom.


Het COC is de oudste nog bestaande LHBTIAQ+ belangenorganisatie ter wereld. Het COC streeft naar een samenleving waarin iedereen zich tot volle potentie kan ontwikkelen ongeacht seksuele oriëntatie, genderidentiteit of geslachtskenmerken.


Praktische informatie


Locatie: Workshopruimte 0.1, de Bibliotheek LocHal


Kosten: gratis, inclusief koffie/thee


Aanmelden: vrije inloop


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden