Lazy Lesbian Sunday Velvet

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juni 2024
Tijd: 14.00
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/23-juni-lazy-lesbian-sunday-lesbische-pulpature/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 23 juni om 14:00 uur vindt een nieuwe editie van de Lazy Lesbian Sunday plaats. Dit keer gaan we het hebben over pulpature. We horen je al denken: pulpature? Ja! Een mix tussen pulp en literatuur. Vroeger werd pulp al geschreven: erotische, lesbische boekjes. Maar natuurlijk niet voor het vermaak van de vrouwen – stel je voor! – maar voor de mannen. De nieuwe lesbi/queer uitgeverij Velvet Publishers heeft besloten om pulp nieuw leven in te blazen. Pulp vóór queer vrouwen, geschreven door de literaire, Nederlandse lesbi/queer schrijvers van het moment. Twee keer per jaar gaat Velvet een pulpature boek uitbrengen. Ontkiemende liefde van Renée van Marissing is de eerste. 


Tijdens de Lazy Lesbian Sunday interviewt Sabine Ganzevoort (host/winkelmanager van Savannah Bay) Renée van Marissing en Daphne de Heer (Velvet Publishers) over Ontkiemende liefde en over de historie van pulp. Luister en praat gezellig mee. Je mag al je vragen stellen. 


Zoals elke Lazy Sunday zal het team van Savannah Bay je verzorgen met kopjes thee/koffie en snacks. Wie weet bakt vrijwilliger Marcel weer zijn fameuze cake!


Toegang tot het evenement is geheel gratis. Stuur wel even een mailtje naar info@savannahbay.nl om je aan te melden, dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. 


Het is natuurlijk leuk als je Ontkiemende liefde vast gelezen hebt, om spoilers tijdens de middag te voorkomen en om je vragen aan Renée te kunnen stellen. Het boek staat klaar op de toontafel in de winkel. Je kunt het ook via onderstaande knop in de webshop bestellen. Renée signeert na afloop van de middag natuurlijk met liefde je exemplaar.


Lees ook:  

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden