Drag Disco Bingo

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 juni 2024
Tijd: 19:30-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://patronaat.nl/event/bezerkus-bingo-28-06-24/

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De wildste ‘Drag Disco Bingo’ komt naar Haarlem! Dit is geen bingo zoals die op zondagmiddag in het bejaardentehuis, maar een spectaculaire disco-bingo met muzieknummers in plaats van cijfers op vrijdagavond. Disco Danny draait de hele avond de leukste tunes en de schitterende drag artiesten Janey Jacké, ChelseaBoy en Tabitha presenteren een feestelijke show vol chaos, entertainment, interactieve spelletjes en iconische prijzen. 


Het is een spannende race tegen de beat om je kaart compleet te maken en fantastische prijzen te winnen. Wie gaat er met de winst vandoor?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden