Mee naar Pride

Als de zon schijnt en de regenboogvlaggen verschijnen aan de gevels, dan kan dat maar één ding betekenen: het is tijd voor Pride evenementen! Maar wat moet je meenemen als je naar zo'n event gaat? Van praktisch tot speels, hier is een lijst met de essentials die je zeker nodig hebt voor Pride!

Een kleurrijke en coole outfit

Oké, je hoeft je niet in alle zeven kleuren van de regenboogvlag te kleden, maar Pride is je kans om gezien te worden en op te vallen! Of je nu gewoon een kleurrijke T-shirt wilt dragen of juist alles uit de kast wilt trekken, Pride is een perfect moment om een ​​beetje extra moeite te doen voor je outfit en er Insta-ready uit te zien! Je handtas moet natuurlijk goed bij de rest van de look passen! 

Regenboogvlaggen

Ja, natuurlijk moet je ook regenboogvlaggen meenemen in je crossbody tas als je naar een Pride evenement reist. Toon de menigte je ware aard met een regenboogvlag of neem er maar gewoon direct vijf mee want ze komen vast van pas.

Zonbescherming

We houden van alle kleuren van de regenboog, maar niemand wil tomaatrood eindigen als Pride afgelopen is. Breng ten minste 15 minuten voordat je de menigte ingaat een sterke zonnebrandcrème aan op je zichtbare lichaamsdelen en herhaal dat elk uur. Verbrand thuiskomen van Pride is niet wat je wil, dus neem zeker zonbescherming mee in je strandtas

Comfortabele schoenen

Het volgen van de boten en vervolgens nog naar afterparties gaan, betekent dat je het grootste deel van de dag en nacht op de been bent. Pak dus een fatsoenlijk paar ademende sneakers of iets dergelijks in. Hoezeer je ook in de verleiding komt, draag geen slippers. We herhalen: draag geen slippers. Ze kunnen uit elkaar vallen en zullen je sowieso niet beschermen tegen alle alcohol die over je arme toetjes wordt gemorst. Kom je in drag: denk twee keer na over hakken, want drank en stiletto's zijn geen geweldige combinatie.

Fluitje

Oké, iemand die in je oor fluit kan heel vervelend zijn, maar het is PRIDE en we zijn hier om zoveel mogelijk lawaai te maken: We are here, we are queer, get over it!

Een bord met slogan

Hoewel we allemaal wel van een feestje houden, zijn Pride evenementen bedoeld als veel meer dan dat. Ze hebben natuurlijk nog steeds een politiek doel, vooral die in landen met minder LGBTQ-rechten. Borden met slogans kunnen hierbij helpen, dus maak zelf één en sluit je aan bij een Pride Walk om samen met anderen de boodschap over te brengen! 

*