Daten in de regen

Er is niets teleurstellender dan het plannen van de perfecte date met de vrouw van je dromen en dan te worden gedwarsboomd door slecht weer. Als het regent, veranderen je plannen meestal, al kun je eventueel een Maium regenjas dragen. Maar laat de regen je liefde niet tegenhouden. In plaats van deze regenachtige dagen je humeur te laten temperen en een domper op je liefdesleven te zetten, kun je ze beter gebruiken als een kans om creatief te worden met je datingideeën. Van indoor picknickspellen tot gezellige koffiedates en alles daartussenin, hier zijn de beste date-ideeën voor regenachtige dagen.

Kook een nieuw recept

Thuis samen een nieuw recept koken is een geweldige manier om contact te maken met je vriendin of nieuwe liefde en samen te genieten van quality time. Eten delen is een goeie manier om een ​​band met je geliefde te krijgen, en samen koken kan een leuke en plezierige ervaring zijn. Zelfs als je niet de meest ervaren kok bent, kan het samen koken van een nieuw recept een geweldige kans zijn om dichter bij elkaar te komen. Door samen te leren hoe je een recept maakt, leer je allebei nieuwe vaardigheden en verbeter je je kookkunsten. Bovendien is het altijd leuk om iets nieuws te proberen! Als je het idee van een date simpel wilt houden, kook dan gewoon je favoriete gerecht. Maar als je het wat spannender wilt, probeer dan iets uitdagends te maken.

Thuis picknicken

Een klassiek idee voor een regenachtige dag: organiseer je een picknick binnenshuis of ga gewoon picknicken in de buitenlucht terwijl jullie beiden een Rains regenjas dragen. Of je het nu bij je thuis host, in je tuin of op een andere plek met een overkapping, met z'n tweeën creëer je een intieme sfeer. Doe je het thuis, maak dan een mooie tafelsetting met bloemen of kaarsen. Regenachtige dagen zijn vaak somber, dus probeer je picknick binnenshuis zo vrolijk mogelijk te maken. Als je een grotere ruimte beschikbaar hebt, kun je nog meer natuurlijke kleurenpracht toevoegen door wat ballonnen, slingers en andere kleurrijke accessoires mee te nemen.

Drink samen gezellig koffie

En minder creatief idee voor een regenachtige dag, maar net zo gezellig: organiseer een koffiedate. Je kunt een bezoek brengen aan je plaatselijke café en nieuwe drankjes proberen, of je kunt je koffieartikelen in huis halen en een zelfgemaakte, gepersonaliseerde koffies maken. Gooi een twist door je koffiedate en maak je eigen lattes met kleurrijke ingrediënten, zoals hagelslag of hartjes. Als je je gezellige koffiedate naar een hoger niveau wilt tillen, doe dan bordspel. Je kunt de koffiedate ook extra speciaal maken door het dessert mee te nemen terwijl je shopt voor een regenjas kind. Probeer iets warms en gezelligs, zoals individuele potten met in chocolade gedompelde havermoutvierkanten of appelkruimeltaart. Je kunt deze desserts serveren in glas of koffiekopjes voor een extra knusse touch. 

*