Cadeaus voor je vriendin

Of het nu is voor haar verjaardag, jullie jubileum, Kerstmis of gewoon omdat je van haar houdt, het geven van een cadeau aan je vriendin is altijd een goed idee. Een cadeau voor haar vinden is echter niet altijd even eenvoudig. Veel vrouwen hebben hier regelmatig moeite mee, al is het een stuk eenvoudiger na het lezen van dit artikel. Hier vind je namelijk de beste verjaardagscadeaus voor je vriendin! 

FaceGym Multi-Sculpt High-Performance Gua Sha

Strijk deze tool langs de contouren van je gezicht om de FaceGym-ervaring in je eigen huis te brengen. De in Londen en New York gevestigde salon verandert je gezicht door een training voor de spieren aan te bieden in plaats van een traditionele op lotion en drankjes gebaseerde behandeling. De tool is een ultieme multitasker. Door het toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine, kun je liften, contouren geven, spanning verwijderen, blokkades opheffen, helpen bij drainage en zelfs fijne lijntjes en rimpels aanpakken. 

Birch Pearls Necklace

We zagen deze ketting voor het eerst toen het door supermodel en streetstyle-ster Bella Hadid gedragen werd en we wisten dat we hem meteen moesten hebben. Het verbluffende en opvallende sieraad volgt de huidige alomtegenwoordige trend van parels, maar heeft een unieke benadering met de vormen en texturen en de nevenschikking van 18k gouden of vergulde kralen. Hoewel we dit kunnen zien als een kenmerkend item in hun sieradencollectie, suggereert het merk dat ze de look kunnen mixen en matchen door de ketting twee keer om hun pols te wikkelen om een ​​gewaagde armband te vormen.

Dyson Airwrap Styler

Voor een cadeau is Dyson altijd een goed idee. Dyson's Airwrap, een van de beste stylingtools op de markt, maakt gebruik van een innovatieve V9 digitale motor die supersnel ronddraait om een ​​krachtige luchtstroom te creëren, het Coanda-effect genaamd, die lucht gebruikt bij extreme hitte. Het product wordt geleverd met een reeks hulpstukken om te krullen, golven of glad te maken. Je kunt de styler nu ook aanpassen voor een op maat gemaakt en attent verjaardagscadeau vrouw.

Aromatherapieverspreider

Laten we eerlijk zijn, het geschenk van een lekker ruikend huis komt iedereen ten goede. Je hoeft bovendien geen eigenaar van een huisdier of roker te zijn om het effect te waarderen van een huis dat schoon en fris ruikt. Het strakke design is gemakkelijk aan te passen aan veel interieurs en de zeven LED-lichtkleuropties kunnen worden uitgeschakeld als je de voorkeur geeft aan een geheel natuurlijke uitstraling. 

r.e.m. beauty Chapter 4

Dit is waar Arianators op hebben gewacht - rem beauty heeft eindelijk de Sweetener Concealer gelanceerd, tot grote opwinding van de enthousiaste fans. Ariana Grande heeft alles uit de kast gehaald met dit product dat wordt geleverd in een serieus indrukwekkende 60 tinten en met de huidvriendelijke bonus van frambozenstamcellen, hyaluronzuur en ashwagandha doordrenkt met de formule. Hoewel het een tint biedt met de romige textuur, beschermt het ook tegen blauw licht en heeft het hydraterende voordelen.  

*