Cadeautje op eerste date

Heb jij binnenkort een eerste date? Dan is dit natuurlijk spannend. De kans dat je hier al weken naar uit hebt gekeken is ontzettend groot. Je bent al dagen aan het nadenken wat je aan moet trekken en inmiddels is ook de bestemming van jullie date bekend. Toch ontbreekt er nog één ding en dat is een cadeau. Je kunt immers niet met lege handen aankomen. Een bos bloemen is vaak een ietwat standaard cadeau en natuurlijk ook niet heel erg praktisch wanneer jullie bijvoorbeeld naar de film gaan. Kortom, genoeg stof tot nadenken dus. Om je te helpen, hebben wij een paar leuke cadeautips voor je, voor tijdens een eerste date. Dus kun jij wel wat inspiratie gebruiken, lees dan snel verder!

Chocolade

De meeste vrouwen zijn gek op chocolade, dus heb jij een eerste date met een vrouw, dan is het altijd goed om een doos bonbons mee te nemen. Check van te voren subtiel of ze inderdaad zo verzot is op een goede chocolade, en kies iets uit wat in een tas past, zodat jullie ze mee kunnen nemen op de date.

Rozen

Welke vrouw vindt het nu niet super leuk om op een eerste date verrast te worden? Hoe leuk is het dan, dat dit met een grote bos rozen is? Rozen staan immers toch voor de liefde en zijn daarmee bij uitstek geschikt om als cadeau te geven om je date op een eerste afspraak mee te verrassen. Vind je een hele bos nu net iets te gek, dan kun je natuurlijk ook gewoon met één roos op de proppen komen. Zorg er dan wel voor dat deze roos dan ook wel echt perfect is.

Wijn

Ga je voor safe, dan ga je voor wijn! Een goede wijn is immers altijd goed om te geven en nog veel leuker om te krijgen. Weet je niet zeker of ze wel wijn drinkt, of alcolhol uberhaupt, kies dan voor een leuke fles non-alcoholische bubbels, dat zit je altijd goed. En als de date bevalt kun je voorzichtig een hint geven om deze fles elders op een ander tijdstip samen op te drinken.

Een goed boek

Is je date gek op lezen? Dan is een goed boek natuurlijk altijd goed. Hebben jullie het in je eerdere (online) contact gehad over favoriete schrijvers? Ga op zoek naar een eerste druk of een andere bijzondere uitgave van iets dat ze mooi vindt. Maak het speciaal, want een cadeaubon geven is natuurlijk een absolute no-go op een eerste date.

Gevaarlijke date

Ben je van plan om iets heel gewaagds te ondernemen op je eerste date, zodat je kunt zien uit wat voor hout ze gesneden is? Kies je voor abseilen, ziplinen, of zelfs parachute springen? Zorg dat dat je goed voorbereid bent en goed verzekerd! Het is belangrijk te weten dat ongeacht welke verzekeraar jij kiest na het online zorgverzekeringen vergelijken, de kosten volledig worden gedekt mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Samen eten

Als jouw date inderdaad iets heel actiefs wordt, dan is een cadeau meenemen misschien niet zo handig. Geef dan aan het begin van je date aan dat jij trakteert op etentje na je activiteiten: Wel zo galant en grote kans dat je er punten mee scoort.

*