Low budget cadeau tips

Het is in deze tijd juist de tijd om te kijken naar low budget cadeaus. De energie is duur, het drinkwater wordt duurder en niet vergeten dat de zorgverzekering ook een sprong omhoog heeft gemaakt. En met verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, geboortes en natuurlijk de decembermaand kun je vast wat low budget cadeau ideeën gebruiken.

Gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd nét iets leuker om te geven dan een 'standaard' cadeau. Een cadeau kun je natuurlijk altijd geven, ook spontaan terwijl er geen speciale gelegenheid is. Dat vindt de ander juist heel leuk, zo spontaan. Bij een gepersonaliseerd cadeau kun je denken aan een foto van jullie beiden in een mooie lijst of een concertkaartje waar jullie samen zijn geweest inlijsten. 

Zo heb je ook een gepersonaliseerde sterrenkaart. Daarop kun je het sterrenstelsel laten drukken van een bepaalde datum en tijdstip. Denk aan jullie eerste kus als mooi cadeau voor je vriendin, jullie eerste vakantie of misschien een geboorte van een kind. Iets blijvends, speciaal én gepersonaliseerd.

Wat geef je op Moederdag?

Een Moederdag cadeau kan ook een grote uitdaging zijn. Wat geef je een moeder die alles al heeft of juist géén idee heeft wat ze wil hebben. Een kleinigheidje is vaak juist al genoeg, de blijk van waardering. Ga naar de plaatselijke bloemenwinkel en koop een mooi boeket met bloemen en een mooie vaas of een mooi opgemaakte schaal met een bloementafereel. Echte bloemen zijn prachtig maar niet altijd even handig. Als er kleine kinderen zijn of huisdieren, dan is het misschien wenselijk om voor mooie kunstbloemen te kiezen.

Origineel kraamcadeau

Een kraamcadeau moeder of moeders en kind is ook leuk om uit te zoeken en wederom kan dit een low budget cadeau zijn. Koop een leuk paar sokjes, een rompertje, mutsje of een leuk speeltje. Je hebt zoveel keuze dat dit niet heel lastig hoeft te zijn. En waar houden de moeders van? Je kunt ook kiezen voor iets leuks zodat moeders en kind kunnen 'twinnen' met elkaar, een trui in grote en kleine maten, of eenzelfde huispak voor de kleine en grote mensen. Dat vinden kersverse moeders vaak heel erg leuk.

*