Lekker lezen

Het is af en toe heerlijk om lekker op de bank of in een comfortabele stoel te gaan zitten en op je gemak van een goed boek te genieten. Voor ons zijn dat natuurlijk met name boeken waarin we onszelf kunnen herkennen. Verhalen over vrouwenliefde laten onze harten gewoon sneller kloppen! Zet je bril dus maar op het puntje van je neus, of beter nog: gebruik een stel daglenzen voor het nodige comfort. Je wilt immers zo lang mogelijk en zonder problemen blijven lezen in een leuk boek. Wist je overigens dat er ook kleurlenzen zijn waarmee je je oogkleur een paar tinten kan veranderen? Hiermee kun je op een feestje lekker flirten met de andere dames of gebruik ze om je lief te verrassen als je af en toe opkijkt vanuit je boek. Maar we dwalen af. Gauw verder met de tips.

Ik vrouw van jou. Geschreven door Scarlet Hemkes en Joyce Everink.

De schrijfsters van dit boek zijn bekend van hun YouTube-kanaal. Ook hebben ze een eigen blog over hun relatie. Het boek geeft een realistisch beeld van het leven van de vrouwen en is fijn om te lezen, omdat je jezelf erin zult herkennen. Tal van onderwerpen passeren de revue, inclusief de nodige taboes.

Onderhuids. Geschreven door Suzanne Gerding.

In dit vlot geschreven boek gaat het over een vrouw die te maken krijgt met twijfels over haar seksualiteit. Het neemt je mee in het proces dat ze doormaakt. Hierbij komen al die bekende vragen langs als je op zoek bent naar je seksuele voorkeur. Wat voel je? Wat wil je? Wie ben je? Luister je naar je gevoel of je verstand?

Het experiment. Bundel met verhalen van diverse schrijfsters.

Dit is een fantastische verhalenbundel over liefde tussen vrouwen. Je vindt er veertien verrassende verhalen van verschillende bekende schrijfsters in, zoals Anja de Crom, Rianne Witte en Kim Baldwin. De bundel zit vol humor, drama en erotiek. Laat je bijvoorbeeld meeslepen door een verhaal over de avonturen van een heterovrouw die de lesbische wereld onderzoekt of een Amerikaanse toeriste die in een restaurant mag genieten van meer dan het eten…

Mannenpakken/Vrouwenhakken. Geschreven door Jessica Maes en Suzanne Slotboom.

Een leuk boek over een single vrouw die ontdekt wat het betekent als je ontdekt dat je wel eens op vrouwen kan vallen in plaats van op mannen.

Adem. Geschreven door Sharmila Madhvani.

Hier gaat het om een boeiend verhaal over een vrouw die als gezelschapsdame werkt en die verliefd wordt op een vrouw. Het wordt vooral spannend als de ex van haar nieuwe liefde ineens weer in beeld komt.

*