Populaire trouwauto’s

Wanneer je gaat trouwen, dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Allebei een prachtige jurk of een mooi pak, de locatie, het eten, maar natuurlijk ook de trouwauto, waarin jullie samen komen aanrijden. Het is natuurlijk eerst zaak om samen een geschikte datum te prikken en vervolgens vanaf dat punt aan de slag te gaan met alle praktische zaken. Nadat je alles in grote lijnen hebt vastliggen, is het tijd voor de details. Een trouwauto is er daar bijvoorbeeld één van. Wel of niet een auto, die keuze maak je al in het begin van de planning. Maar de uiteindelijke keuze voor welke auto het precies moet worden, die maak je pas veel later. De keuzemogelijkheden zijn gigantisch, hier vind je een aantal populaire auto’s voor de grote dag op een rij.

Goed om te weten: Het huren van een auto tijdens jullie grote dag kan flink in de papieren lopen. Het is daarom dus ook van belang om van te voren bij verschillende partijen advies in te winnen over de eventuele kosten en de mogelijkheden aangaande het verzekeren van de auto en of je wel of geen chauffeur wilt. Waar je online via de energievergelijker de beste prijs krijgt voor een energiecontract, geldt dit voor een trouwauto natuurlijk ook. Online kun je namelijk eenvoudig bij meerdere bedrijven een offerte opvragen, zodat je zeker weet dat je niet teveel betaalt.

Range Rover

Een Range Rover is nu niet een auto waar veel mensen direct aan denken als het gaat om het maken van een keuze voor een trouwauto. Toch is deze auto bij uitstek geschikt. Je kunt je namelijk wel voorstellen wat voor enorme indruk jullie beide maken op het moment dat jullie samen komen aanrijden in deze te gekke auto. Aangezien de Range Rover een zowel sportief, als ook chique karakter heeft, is deze auto perfect om te gebruiken als trouwauto.

Rolls Royce

Voor wie houdt van een klassieke auto, is een Rolls Royce de perfecte keuze. Met deze beauty voeg je gegarandeerd een vleugje klasse toe aan je bruiloft. Er is geen fijnere manier dan te worden bestuurd door een volledig geüniformeerde chauffeur in een luxe Rolls Royce. Volgens veel mensen is dit model dé perfecte trouwauto! 

Austin Princess Limousine

Ga je voor chique, dan ga je natuurlijk voor een limousine. Een limousine van Austin heeft ruimte voor maar liefst 6 personen en is bij uitstek geschikt voor vrouwen met een extravagante jurken. Dus heb jullie allebei een prachtige grote jurk, dan is deze auto zeker één om eens serieus goed over na te denken. Of je hem nu nodig hebt om slechts twee passagiers te vervoeren of meer, hij is meer dan uitgerust om aan je behoeften te voldoen. Het is het ideale vervoersmiddel om de bruiden en bruidsmeisjes te vervoeren.

*