Samen op date

Wil je graag op date met je vriendin, maar kan je niks bedenken? Dat is niet erg, veel mensen hebben moeite met het maken van de juiste keuze. Soms is het lastig om te bedenken wat je partner leuk vindt en soms is de uitdaging om iets te vinden wat je op dat moment allebei leuk vindt. Daarom in dit blog inspiratie om jullie op weg te helpen met leuke ideeën voor quality time samen.

Spa dagje

Hebben jullie beiden een druk leven en is het wel eens nodig om even een momentje te hebben waarin je even helemaal tot rust kan komen? Dan is het geen slecht idee om een spa dagje te doen. Even lekker tot rust komen met een sauna aanbieding, dat is voor veel mensen een luxe die niet vaak voorkomt dus als je hier tijd voor kan maken is het zeker geen slechte keuze. Spa's zoals de Veluwse bron zijn, met deze aanbieding, goede plekken om naar toe te gaan.

Een weekendje weg

Niks is leuker dan samen er een weekend tussen uit te gaan. Dan is er eindelijk tijd om je even helemaal op elkaar te focussen. Ga samen een boswandeling maken, of ga een stad in om uit eten te gaan. Alles is goed zolang je het samen doet, want daar is zo'n weekend voor. Een weekend weg gaan is voor koppels een goed moment om nieuwe dingen te proberen, ga samen bergbeklimmen, hiken of of vogels spotten. Iets wat je thuis niet zo snel zou doen.

Dubbel date

Ben je nou al vaak genoeg samen weg geweest en denk je dat het weel eens leuk is om met anderen wat te gaan doen, dan zijn dubbel dates een leuk idee. Deze dates doe je samen met een ander koppel, zoals samen gaan bowlen of uit eten gaan. Het zorg namelijk voor een nieuwe dynamiek, zowel tussen jou en je vriendin maar ook in de vriendschap tussen jullie en het andere paar. Dubbel dates hoeven niet altijd standaard te zijn maar ze mogen ook echt wel een uitdaging zijn. Het is wel wat lastiger om je doldwaze idee er doorheen te krijgen als er meer mensen zijn. Maar als het je dan gelukt is dan is het wel een leuk idee om te doen.

Amusement parken

Voor veel koppels is dit iets wat je nog wel eens samen moet gaan doen. Samen naar een pretpark gaan is erg leuk, vooral als je beide houd van achtbanen en attracties. Niet iedereen heeft het zo op snelheid en hoogtes, dit is dan een goede test of je ook echt houd van achtbanen. Samen gaan lunchen in het pretpark is een leuk idee, gezellig op een terrasje zitten voordat je terug de drukte van het park in gaat kan erg relaxend zijn. Veel koppels houden van dit soort drukke dagen omdat het zowel energie kan geven als dat het relaxend kan zijn. Hopelijk helpen deze ideeën jou en je vriendin op weg naar een leuke dag, doe het spontaan want zo maak je de mooiste herinneringen.

*