Leuke queer cadeautjes

Kerst komt weer aan! En dat levert altijd wat cadeaustress op. Want wat geef je je vriendin of andere queer vrienden voor onder de boom? Wat past een beetje bij zijn, haar of diens persoonlijkheid? Als queer ben je misschien lekker uitgesproken, of juist niet. Voor iedereen is er wel een leuk cadeau te vinden.

Een t-shirt met een ludieke spreuk

Wat is er nu leuker dan een ludieke spreuk op een t-shirt? Vandaag de dag mag je er zijn! Laat zien dat je gay bent. Wees trots. Met een t-shirt trek je altijd de aandacht, en het kan een mooi aanknopingspunt zijn voor een positief gesprek.

Kies bijvoorbeeld voor een shirt met 'Santa's Favorite Queer', een shirt in de kleuren van de regenboog of voor een shirt met 'The Gay Agenda' erop. Op dat shirt zie je bijvoorbeeld dat je de ene dag gay bent, de andere dag 'supergay' en ergens daartussen taco's eet. Leuk gevonden. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

Een bijzondere kaars

Humor mag kerst zeker, niet alles hoeft serieus of nuttig te zijn. Je vriendin een beetje treiteren is altijd leuk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een 'unieke kaars'. Denk bijvoorbeeld aan een kaars in de vorm van een lichaam of voor een kaars die z'n middelvinger opsteekt.

Wil je het een beetje netter houden, dan kun je ook gewoon kiezen voor de klassieke geurkaars, die wordt altijd gewaardeerd. Het is een goed cadeau voor de LGBT'er die iets minder uitgesproken is. We kunnen immers niet allemaal RuPaul of Todrick Hall zijn.

Pride armband of foto in glas

Subtiel en erg leuk: bij Amazon vind je Pride-armbanden. Dat zijn inderdaad armbanden in de regenboogkleuren. Ze zijn er in allerlei varianten, grootten en van verschillende materialen. Scoor een kortingscode voor Amazon en je kerstcadeautje wordt nog betaalbaarder. Niet dat zo'n armband aan de prijs is, want je hebt ze al voor een paar euro.

Mag het iets meer kosten, dan is een foto in glas ook altijd een leuk idee. In Nederland is dat al snel aan de prijs, maar in China niet. Op AliExpress vind je veel aanbieders die een romantische foto van jullie samen graag in glas graveren. Een supergaaf cadeau. Met een kortingscode voor AliExpress bespaar je ook nog eens op dit cadeau, zodat je nog wat geld overhoudt voor een fopcadeau erbij.

*