Laat zien wie je bent

Tassen zijn meer dan alleen een accessoire. Ze dragen een stukje van onze identiteit en persoonlijkheid met zich mee. Of je nu een kleine rugzak draagt of een opvallende designer handtas, jouw keuze in tassen weerspiegelt wie je bent en hoe je jezelf uitdrukt. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld met een grote strandtas en een prachtige strandjurk langs de boulevard te lopen of om met een opvallend gekleurde tas een avondje te gaan stappen met vriendinnen? Een tas is daarom veel meer dan alleen een praktisch mode item dat we gebruiken om onze spullen in mee te kunnen nemen.

Tassen als vorm van zelfexpressie

Onze taskeuze zegt veel over ons karakter en stijl. Niet alleen dient een tas als praktisch hulpmiddel om onze spullen mee te kunnen nemen, maar het is ook een manier om ons te onderscheiden van anderen. Door een specifieke tas te kiezen, kunnen we laten zien welke waarden en interesses wij belangrijk vinden. Wat dacht je als kersverse moeder van een mom bag rib, waarin je niet alleen alle spullen voor jezelf en de kleine mee kunt nemen, maar die je ook zal doen laten stralen.

Een tas voor elke gelegenheid

Of je nu naar kantoor gaat, in de stad gaat shoppen of een avondje uit bent, er is altijd een tas die bij de gelegenheid past. Een strakke aktetas straalt professionaliteit en zakelijkheid uit, terwijl een kleurrijke crossbodytas juist een speelse en vrolijke uitstraling geeft. Je kunt zelfs verschillende tassen hebben voor verschillende situaties, zodat je altijd de perfecte tas hebt om jezelf te presenteren zoals jij wilt. Dat is ook precies de reden waarom de gemiddelde vrouw zo’n drie tassen in haar kast heeft liggen, zodat er voor iedere gelegenheid een bijpassend model kan worden gekozen. Handig, vind je niet?

De invloed van merken

Naast de stijl en het ontwerp van een tas, kan ook het merk een grote rol spelen in hoe anderen jouw tas interpreteren. Het dragen van een bekend designer merk kan bijvoorbeeld een gevoel van luxe en status uitstralen, terwijl het dragen van een duurzame, ethisch geproduceerde tas juist laat zien dat je om het milieu geeft. Het merk dat je draagt kan anderen een inzicht geven in jouw waarden en voorkeuren. Dit is daarom ook precies waarom het voor een merk ontzettend belangrijk is om te laten zien waar ze voor staan. Mensen willen zich namelijk met een bepaald merk kunnen identificeren, omdat ze vaak dezelfde gedachte hebben en dit ook naar buiten willen uitdragen.

*