Doodsmak - Anna Levander

 

In deze zinderende relatiethriller volgen we de personages vierentwintig beslissende uren lang. Een radicaal etmaal, waarin alles kantelt, alles draait en alles eindigt.

Het had een hartstochtelijke liefdeszomer moeten worden, maar tijdens een hittegolf op een Zuid-Europees schiereiland neemt de vakantie van geliefden Maartje en Robin een dramatische wending. Robin vertrekt van het ene op het andere moment en geeft zich over aan Cassandra, een aspirant-politica en fanatiek wielrenster die al een tijd achter haar aanzit en niet geheel toevallig in de buurt verblijft.

Maartje, de wanhoop nabij, denkt haar toekomst veilig te kunnen stellen door een smak geld te verdienen in het casino. Ondertussen geeft Robin op aandringen van haar kersverse geliefde het wielrennen een kans, maar naarmate de tocht vordert begint ze zich af te vragen of Cassandra wel oprecht is over haar gevoelens en bedoelingen.

Anna Levander was het pseudoniem van journalisten- en schrijversduo Dominique van der Heyde (NOS/Nieuwsuur) en Annet de Jong. Sinds zij professioneel en privé uit elkaar zijn, schrijft Annet de Jong verder onder deze naam. Samen schreven zij de trilogie MORTEN, waarvan het eerste deel in april 2019 werd uitgezonden als TV-serie.

Koop Doodsmak in de boekhandel of via Bol.com

*

 Lees ook: MORTEN - trilogie en tv-serie geschreven door Annet de Jong en Dominique van der Heyde (Zij aan Zij - april 2019)