Wandeling Asselt 11,9 km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 maart 2017
Tijd: 11:00 uur
Type: Overige
Website: www.devlam.eu

Locatie:

Naam: Vertrek: Kerk Asselt
Straat: Pastoor Pinckersstraat 3
Postcode: 6071 NW
Plaats: Asselt
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Hier en daar kans op natte voeten dus goede schoenen aanbevolen. Asselt (Limburgs: Assel) , tot 2007 onderdeel van de toenmalige gemeente Swalmen, is een kerkdorp binnen de Nederlandse gemeente Roermond, provincie Limburg (Nederland). Het plaatsje ligt aan de Maas en ook aan de Maasplassen. Er wonen circa 180 mensen. Het is vooral bekend om zijn hooggelegen oude kerkje. Exterieur en interieur daarvan zijn bezienswaardig, maar vooral de ligging op een heuvel, en bovendien aan een rivier, is in Nederland zeer uitzonderlijk.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden