Manifestatie Hand in Hand voor Diversiteit

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 8 april 2017
Tijd: 17.00 uur
Type: Overige
Website: -

Locatie:

Naam: Jansplein
Straat: -
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Jasper (35) en Ronnie (31) Vernes-Sewratan werden zaterdagavond in elkaar geslagen door een groep jongens op de Nelson Mandelabrug in Arnhem. Enkel en alleen omdat ze homo zijn en hand in hand liepen.


De Arnhemse gay horeca wil op zaterdag 8 april laten zien dat zij op willen staan voor deze slachtoffers. De LHBT-gemeenschap staat voor tolerantie en acceptatie, en deze waarden willen we uitdragen als signaal voor de toekomst. 


De manifestie Hand in Hand voor Diversiteit start om 17.00 uur op het Jansplein in het centrum van Arnhem.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden