Roze eenzaamheid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 mei 2018
Tijd: 20.00
Type: Overige
Website: https://dezwijger.nl/programma/roze-eenzaamheid

Locatie:

Naam: Pakhuis de Zwijger - IJ zaal
Straat: Piet Heinkade 181 K
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Pakhuis de Zwijger, in samenwerking met Gemeente Amsterdam, organiseert op 31 mei het programma Roze Eenzaamheid’ over eenzaamheid binnen de LHTBI-community. Minority stress, het verborgen houden van je identiteit, social media gebruik en de regels van de scene worden genoemd als mogelijke oorzaken van eenzaamheid onder LHTBI's. Er zal gesproken worden met wetenschappers, beleidsmakers en mensen uit de praktijk. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen we het verminderen?


Lees hier meer!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden