Gratis film op zolder Girl

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 september 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Type: Film
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 en 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

En we gaan weer van start. Elke derde zaterdag van de maand kan je op zolder terecht voor een gratis film. Dit keer kijken we Girl.

'Girl' is het pakkende en ongelooflijk trefzeker vertelde verhaal van de 15-jarige Lara (schitterend vertolkt door Victor Polster), een meisje dat een carrière als ballerina beoogt. Daarmee legt ze de lat sowieso erg hoog voor zichzelf, maar wat de zaak nog complexer maakt, is dat Lara geboren is als jongen. De film volgt Lara in het dagelijkse gevecht tegen haar eigen lichaam.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen.

De locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid, kan u mailen naar info@hetrozehuis.be

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spraken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden