Holebibib Leesclub: Less - Adrew Sean Greer

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 november 2019
Tijd: 13:30 - 15:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 en 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Ook in november organiseert de Holebibib de Leesclub. Dit keer lezen we Less van Andrew Sean Greer.

Het zit Arthur Less niet mee. Zijn schrijverscarrière loopt vast, zijn vijftigste verjaardag hangt boven zijn hoofd en hij krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van zijn ex-minnaar. Gelukkig is er een uitweg: een reeks internationale uitnodigingen van halfbakken literaire evenementen. Arthur neemt ze allemaal aan en vertrekt. Want wat kan er nou misgaan? Zo begint een reis om de wereld in tachtig dagen vol fiasco’s en misverstanden. Van Italië, Duitsland, Frankrijk, Marokko tot India ontmoet hij nieuwe liefdes, probeert oude te vergeten, overdenkt zijn leven en komt op een afgelegen eiland de enige persoon tegen die hij probeert te ontwijken.

De glorieuze reis van Arthur Less is een geestige en geraffineerde roman over wat liefde voor je betekent als je ouder wordt.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.

De locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien je vragen heeft over de toegankelijkheid, kan j ons mailen via info@hetrozehuis.be


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden