Geloof in mij: theatervoorstelling over seksuele en genderdiversiteit & geloof en spiritualiteit

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 februari 2020
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: http://www.boskapel.nl/rubriek/lekker-in-je-roze-vel/

Locatie:

Naam: De BoskapelGraafseweg 276 Nijmegen
Straat: Graafseweg 276
Postcode: 6532 ZV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Voor wie: iedereen die zingeving of spiritualiteit belangrijk vindt, binnen of buiten een geloofsgemeenschap, LHBTIQA+ of niet.
Wat: een theatervoorstelling waarin seksuele diversiteit en geloof centraal staan. Theater is de ingang om herkenbare situaties bespreekbaar te maken.
Dit programma wordt georganiseerd door: Stadsklooster Mariken (Augustijns Centrum de Boskapel) en Mind Mix (makers van interactieve en educatieve voorstellingen).
Dit programma wordt gesteund door: SBHN – ProProS, Fonds Kerk en Wereld, Menno Mulder Fonds, gemeente Nijmegen en gemeente Arnhem.


Lijkt dit je interessant? Meld je dan aan via deze link. Wil je op de hoogte gehouden worden, dan kan dat ook via deze link: https://www.survio.com/survey/d/X7Y5K8J7V2D4I1M4H.
Als je mensen kent voor wie dit ook interessant kan zijn, stuur dit bericht dan gerust door.
We kijken uit naar je komst!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden