Dutch Online Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juni 2020
Tijd: 10:00-23:59
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/238525970600678/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Door het Covid-19 virus, beter bekend als Corona zijn veel prides inmiddels afgelast en zitten veel mensen op dit moment noodgedwongen binnen. Daarom vieren we dit jaar internationaal en samen Pride, van(uit) binnen, tijdens Pride Inside.


Doe mee op 27 juni tijdens de afsluiting van de pride-maand! Iedereen verdient een podium, moet zichzelf kunnen zijn en moet aan de hele wereld kunnen laten zien hoe trots ze daarop zijn. Daarom roepen wij hierbij iedereen op om zich aan te sluiten bij onze online pride. Zet jezelf op aanwezig en deel op 27 juni massaal je meest uitbundige, open, lieve, leuke, eerlijke, authentieke en/of gekke pride foto in quarantaine op je eigen socials met #prideinside en laat zien dat jouw trots niet door corona wordt geremd.


Daarnaast is er de mogelijkheid om je foto in het evenement te delen. Na afloop kan worden gestemd op de 5 leukste en origineelste inzendingen, zoals gekozen door de jury. De inzending met de meeste stemmen, wordt beloond met een pride-pakket, om de quarantaine een beetje te verzachten. (Uiteraard vragen we je hierbij om alle regels van het RIVM (NL) en sciensano (BE) op te volgen.


Laten we op 27 juni één grote regenboog van liefde verspreiden op social media!


#prideinside


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden