PLUC Escaperoom Online

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 mei 2020
Tijd: 14:30-17:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/PLUC-157963944276132/

Locatie:

Naam: Online
Straat: Online
Postcode: Online
Plaats: Online

Omschrijving:

Heb je zin in een verzetje tijdens het thuiszitten -nog net voordat de terrassen weer open gaan-, doe dan mee met de online escaperoom 'Het Hoogeboom Mysterie’. https://www.socialspel.nl/het-hoogeboom-mysterie/


We zitten samen in een Whatsapp-groep en ontvangen opdrachten van de directeur van een school om zo snel mogelijk de verdwenen ICT-manager terug te vinden.


Daarnaast communiceren we met elkaar via Skype en heeft minimaal één persoon toegang tot internet om snel dingen te kunnen opzoeken. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen we alle geheimen ontrafelen.


Om 14.30 uur verzamelen we via Skype, maken kennis met elkaar en maken de appgroep aan.


De schooldirecteur zit ook in de appgroep en geeft het startsein om 15.20 uur. Dan hebben we een uur de tijd om het mysterie op te lossen. Na afloop praten we nog wat na en rond 17:00 uur sluiten we af.


Er kunnen maximaal 8 vrouwen meedoen, dus geef je snel op bij Ariene: vandenblinka@planet.nl


Over PLUC


PLUC – Platform voor LesBische vrouwen COC Midden Nederland


PLUC is online! Lesbische, bi-meiden en dames, welkom! Elke maand organiseren we een leuke bijeenkomst, van schaatsen tot theaterworkshop, van motorrijden tot (teveel) wijn drinken tijdens een wijnproeverij! Ook zijn er bijeenkomsten die meer gericht zijn op verdieping en verbinding (met jezelf of de ander), zoals bijvoorbeeld een yoga workshop of een themabijeenkomst.


Voor iedereen is er iets en suggesties zijn altijd welkom!


Tevens begeleidt PLUC groepen voor lesbische en bi-vrouwen. Je komt 6 tot 8 keer bij elkaar in een voor jou passende groep (lesbisch 30-, lesbisch 30+ of een Bi groep) en ontmoet, deelt, lacht, herkent, praat, voelt en bezint!


Wij hebben in ieder geval zin je te ontmoeten!


Met vrolijke groet, het team van PLUC


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spraken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden