Online escaperoom vrouwen 18 tot 33 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 mei 2020
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: http://www.cocmiddennederland.nl

Locatie:

Naam: Online
Plaats: Utrecht
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

PLUC'je organiseert maandelijks gezellige activiteiten voor girls who like girls who like girls met een leeftijd van 18 - 33 jaar (ongeveer). PLUC'je is bedoeld voor vrouwen die graag andere vrouwen willen ontmoeten, gezellige activiteiten willen ondernemen en drankjes willen drinken! Ben je vrouw, voel je je vrouw, identificeer je je als vrouw, als queer of non-binair of heb je je om een andere reden interesse in PLUC'je? Je bent welkom! Je bent zeker niet verplicht om maandelijks mee te doen, je kunt je aanmelden voor de activiteiten waar jij zin in hebt.


De komende activiteit:


 


Wanneer?       Vrijdag 22 mei 19:30 - 21:30 uur.


Wat?               Online escaperoom


Hoe?              Via een whatsappgroep + via videobellen


 


Aanmelden voor de online escaperoom kan bij Kim Smienk (coördinator van PLUC’je ) door een e-mail te sturen naar kim@cocmiddennederland.nl. Het is fijn als je aanmelding uiterlijk vrijdag 22 mei om 19:00 uur is ontvangen door Kim! Let op: er zijn nog 2 plekken beschikbaar.


De escaperoom wordt gesponsord door COC Midden-Nederland.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden