Workplace Pride 2020 Online Symposium

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 juni 2020
Tijd: 15:00-17:00
Type: Politiek
Website: https://workplacepride.org/2020/06/11/2020-online-symposium-on-19-june-2020/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdag 19 juni aanstaande vindt het Online Symposium Workplace Pride plaats. 


Met het thema "Grote verwachtingen, een nieuw decennium van LGBTI Workplace Inclusion", zal het symposium grondig ingaan op zowel de uitdagingen als de kansen voor de LHBTQ+ gemeenschap en werkplekken in de komende 10 jaar. Door de huidige COVID-19 pandemie krijgt dit onderwerp een nieuwe urgentie die tijdens het symposium zal worden behandeld. 


LGBTI-workplace pionier Claudia Brind-Woody zal u alles leren over de voortgang in de loop van de jaren en haar visie voor de toekomst. Ook neemt u deel aan de ondertekening van de Declaration of Amsterdam door Unilever-CEO Alan Jope. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vier verschillende breakout-sessies waarin wordt gekeken naar uiteenlopende onderwerpen zoals:


-Economisch LHBTI-concurrentievermogen van steden


-Hindernissen en mogelijkheden voor de LGBT-gemeenschap in Europa


-Praktische toepassingen van de UN


-LGBTI-gedragsnormen voor bedrijven


-De visie van jonge LGBTI-professionals voor het komende decennium


Ga naar https://workplacepride.org/2020/06/11/2020-online-symposium-on-19-june-2020/ om het volledige programma te bekijken.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden