Holebibib - Leesclub: Bridget Collins - De boekbinder

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 juli 2020
Tijd: 13:30 - 15:00
Type: Overige
Website: https://www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 en 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Het heeft even geduurd maar de Holebibib organiseert de Leesclub terug. We nodigen jullie graag terug uit om samen met ons De Boekbinder van Bridget Collins te bespreken.

Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een dergelijk boek kan zowel in goede als verkeerde handen vallen. Op een dag doet Emmett een verbijsterende ontdekking. In een kluis onder de werkplaats van zijn mentor ontdekt hij een boek met zijn eigen naam erop.
Een onvergetelijke historische roman die zich afspeelt in het Engeland van voor de industriële revolutie.

Zegt je dit wel iets? Lees het boek en bespreek deze samen met de andere leden van de Leesclub.

De leesclub zal omwille van de coronamaatregelen doorgaan op zolder (Draakplaats 1) en niet in de de Holebibib (Draakplaats 2). Er is handgel en we houden 1.5 meter afstand.

Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Indien je vragen hebt over de toegankelijkheid kan je altijd mailen naar info@hetrozehuis.be

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen Vlaanderen.

Dit is een gratis event, geen inschrijvingen/tickets.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden