Ontmoeting moeders en kinderen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 oktober 2020
Tijd: 10:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/ontmoeting-moeders-kids-zondag-4-oktober-2020/

Locatie:

Naam: Speeltuin 't Kraaienest
Plaats: Nijmegen (locatiegegevens volgen na aanmelding)
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een ochtendje speeltuin. Waar lesbische moeders elkaar kunnen ontmoeten en uitwisselen over o.a. het ouderschap – dat is wat we voor ogen zien. De activiteit staat open voor alle lesbische (LBTQ+) moeders en hun kinderen.
We zetten in op gewoon lekker spelen voor de kinderen in een prettige, beschutte speeltuin in Nijmegen: speeltuin ’t Kraaienest. Gratis parkeren in de buurt. Met gesprekskaartjes zetten we ook in op mooie gesprekken en interactie tussen de moeders. We hanteren de richtlijnen van het RIVM.


Voor deze activiteit dien je je vooraf aan te melden. Er zijn een beperkt aantal plekken: max. 20 volwassenen. Geef bij je aanmelding het aantal volwassenen aan én de leeftijd van je kind(eren).


Bij slecht weer gaat het helaas niet door. Dit wordt in dat geval uiterlijk zaterdag 3 oktober om 12 uur gecommuniceerd via de mail.


Deze activiteit kost 3 euro per volwassene. Voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. De speeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.


Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van het Lesbian Festival Nijmegen en is opgezet door Poink: Fia, Monique en Lenny (www.poink.info)


Aanmelden voor deze activiteit loopt via de website van Lesbian Festival.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden