COC Leiden Telefonisch spreekuur

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 januari 2021
Tijd: 20:00-21:00
Type: Overige
Website: https://www.cocleiden.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Dit evenement vindt plaats van 23 december 2020 tot en met 14 januari 2021. De eerstvolgende keer is op 30 december 2020 20.00


Mis je misschien het persoonlijke contact, heb je moeite met het vinden van de juiste informatie of heb je moeite met de vele digitale gang van zaken? Misschien zelfs wel met alles bij elkaar?


Wij hebben een telefonisch spreekuur ingesteld voor leden, vrijwilligers en iedereen daarbuiten. Iedere donderdag van 20.00 – 21.00 uur is er iemand van ons voor jou bereikbaar met een luisterend oor. Is de lijn in gesprek? Probeer het gerust later nog eens. Het telefoonnummer is: 06 8229 6683.


Bel gerust, als je om een praatje verlegen zit, je meer informatie over ons wilt of je even van gedachten wil wisselen over van alles en nog wat. We hopen zo de lijn met onze gemeenschap en elkaar zo kort mogelijk te houden, vooral in deze bijzondere tijden.


Onze reguliere kanalen (mail, Facebook en Instagram) zijn uiteraard ook nog steeds bereikbaar, onze social-media kanalen en onze website worden regelmatig geüpdatet.


Overige informatie en plaatsen waar je terecht kunt:


* Switchboard van het landelijke COC


* LHBTI+ steun


* Jong&OUT voor jongeren van 12-18 jaar


* ANBO, ook voor roze ouderen


* Uitzending van de ANBO, Roze Ouderendag in Tivoli Vredenburg


Een live-stream evenement, georganiseerd door o.a. Roze 50+ waarin de Roze 50+ editie van het ANBO-magazine werd gepresenteerd. Een prachtige uitgave met veel verhalen van en over LHBTI ouderen. Optredens van o.a. Victoria False.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden