Tropical cocktailparty | digi-Polyborrel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 29 januari 2021
Tijd: 20:15-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/154643556112582/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De dagen worden al weer even langer, maar de zomer is nog even weg. En daarom maken we ons eigen beetje zomer met een fantastische cocktailparty! Dress up, suit up en breng je eigen cocktails mee. Mocht je inspiratie nodig hebben, dan weten we nog wel een paar personen met goede ideeën!


Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen elke keer met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com


20.15 Inloop


20.30 Kennismakingsrondje


21.30 Vrij borrelen


Het evenement is gratis te bezoeken, maar het is wel nodig om vooraf te registreren.


Liefs,


Evelien, Ewoud, Anand en Mariëlle

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden