Nieuwjaarsbijeenkomst COC Kennemerland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 januari 2021
Tijd: 17:00-19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1616722955195479/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Nieuwjaarsbijeenkomst gepresenteerd door de Beaver Sisters: Lucinda Saint John en Miss Multiple Joyce! De dames presenteren op hun eigen hilarische wijze een show met een spelelement, waaraan iedereen online mee kan doen. Wie weet win je nog een mooie prijs!


We toosten op een mooi nieuw jaar met meer live activiteiten en minder afgelastingen. We blikken vooruit op 2021 in het “Goede Voornemens en Mooie Wensen blokje”.


Er is muziek en er mag op bureaustoel of bank gedanst of meegezongen worden.


Iedereen is van harte welkom NA AANMELDING. Mail naar activiteiten@coc-kennemerland.nl om je aan te melden en de zoomlink te ontvangen. Wil je iets delen of een bijdrage leveren? Meld dit dan gerust.


Graag tot zooms op 15 januari volgend jaar!


Bestuur COC Kennemerland

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden