Nieuwjaarsbijeenkomst COC Kennemerland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 januari 2021
Tijd: 17:00-19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1616722955195479/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Nieuwjaarsbijeenkomst gepresenteerd door de Beaver Sisters: Lucinda Saint John en Miss Multiple Joyce! De dames presenteren op hun eigen hilarische wijze een show met een spelelement, waaraan iedereen online mee kan doen. Wie weet win je nog een mooie prijs!


We toosten op een mooi nieuw jaar met meer live activiteiten en minder afgelastingen. We blikken vooruit op 2021 in het “Goede Voornemens en Mooie Wensen blokje”.


Er is muziek en er mag op bureaustoel of bank gedanst of meegezongen worden.


Iedereen is van harte welkom NA AANMELDING. Mail naar activiteiten@coc-kennemerland.nl om je aan te melden en de zoomlink te ontvangen. Wil je iets delen of een bijdrage leveren? Meld dit dan gerust.


Graag tot zooms op 15 januari volgend jaar!


Bestuur COC Kennemerland

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Seksueel trauma

'Het ging als een waas aan me voorbij en tegelijk herinner ik me elk detail. Ook nu nog, 30 jaar later. Ik heb er zelf om gevraagd, ik heb ze hun gang laten gaan... Daar heb ik last van.'

Lees verder

rosetta.

Platform voor en door vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers in Nederland. Opgericht om zichtbaarheid te vergroten en kennis en ervaring uit te wisselen.

Lees verder

Feiten en cijfers

'Ronduit verontrustend', zegt Simon Timmerman, Movisie: 'Plannen en beleid moeten inclusiever worden ten aanzien van seksuele en genderdiversiteit.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden