Life Game met gesprekskaartjes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 februari 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-poink-huiskamercafe-zaterdag-27-februari-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

 


Online Poink Huiskamercafé 


Zaterdag 27 februari 2021


 


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. Deze keer wisselen we met elkaar uit aan de hand van het spel “Life Game”. We doen dat in kleine groepjes van 4 à 5 vrouwen.


Met de uitdagende vragen nodigen we je uit om jezelf en elkaar te verkennen en met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Thema: ‘Dobbel jij, dobbel ik’
Het thema voor zaterdag 27 februari is ‘Dobbel jij, dobbel ik?’. We spelen het spel ‘Life Game’. Het spel kent 5 categorieën: liefde, seks, leven, spiritualiteit en ontspanning. Per groepje is er 1 vrouw die het spel voor zich heeft. Zij zal dobbelen om de categorie te bepalen en een kaart trekken. Zo krijgt iedereen een eigen vraag. Uiteraard staat het je vrij om in gesprek te gaan wanneer de vraag daartoe uitnodigt. Natuurlijk is het wel leuk als iedereen minimaal 1 vraag per ronde kan beantwoorden. Mocht je geen antwoord willen geven op de betreffende vraag, geef dit dan gerust aan. Er zal dan een andere kaart (eventueel uit een andere categorie) gekozen worden.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier.


Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Femke en Lenny.


Online Huiskamercafé – thema “Dobbel jij, dobbel ik?”
Datum: zaterdagavond 27 februari 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: € 2,50
Gastvrouwen: Lenny en Femke
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Kijk ook eens op onze Facebookpagina


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden