Queer in Church: Documentary & Discussion

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 maart 2021
Tijd: 20:00-22:00
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/967293443804350/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Religie heeft historisch gezien niet altijd de beste relatie gehad met de LHBTI-gemeenschap. Dat is natuurlijk erg jammer, en daarom willen we hier tijdens onze volgende activiteit meer aandacht aan besteden. We gaan namelijk op dinsdag 16 maart een documentaire kijken genaamd ‘Ik ben er geen, ik ken er geen’. Deze documentaire volgt LHBTI’ers die op zijn gegroeid in een kerk waar men denkt dat niemand ‘er een is’ en het woord ‘homo’ niet meer is dan een grap of scheldwoord. Na het zien van deze documentaire zullen we gaan discussiëren over wat we ervan vonden en welke emoties dit bij ons opriep. De activiteit zal plaatsvinden op Google Meet. De room opent om 20:00 uur en de activiteit zal starten om 20:15 uur. We hopen ontzettend dat jullie er bij zijn, want het belooft een erg interessante en leerzame avond te worden. Tot dan!


Deze activiteit is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Ganymedes! Als je (nog) geen lid bent maar wel bij deze activiteit wil zijn, stuur dan een mailtje naar secretaris@ganymedes-lgbt.nl voor de Google Meet link. Wil je voorafgaand aan een van onze activiteiten samen kletsen met een van onze leden, geef dit dan ook aan in je mailtje naar de secretaris, dan zal je worden gekoppeld aan een van onze buddy’s!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden