Leuke buiten spellen spelen en eten

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 13 juni 2021
Tijd: 15:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: IJzerenvrouw in het Prins Hendrik Park
Straat: Van Grobbendoncklaan 2
Postcode: 5213AT
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We komen samen vanaf 15:00 uur bij waterplas de IJzerenvrouw in het Prins Hendrik Park. Hier spelen we naar wens een potje Kubb, Crocquet, Mölky of een reuze variant van Mikado, Domino of Ganzenbord. We spelen in kleine groepjes, zodat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Je kunt gratis parkeren bij tankstation Esso aan de Van Grobbendoncklaan 2, 5213AT in Den Bosch. Dit ligt naast het grasveld waar we samen komen. Stuur mij een mailtje via: klaartjebloks@gmail.com als je zin hebt om ook te komen. Vanaf ong. 17:30 uur gaan we voor de genen die willen nog wat eten in het centrum. Reserveren hiervoor is verplicht, dus geef je tijdig op.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden