My Revolution on my Forties - Lena Merhej

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 juni 2021
Tijd: 17:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://www.lagrangepointsbrussels.com/events/aiwa/

Locatie:

Naam: Lagrange Points
Straat: Huidevettersstraat 114
Postcode: 1000 Bruxelles
Plaats: Brussel
Provincie: Brussel
Land: Belgie

Omschrijving:

My Revolution on my Forties Workshop by Lena Merhej


De Arabische boekhandel en culturele hub Lagrange Points organiseert de hele maand juni activiteiten rond LGBTQ-zijn in de Arabische wereld en diaspora, als eerbetoon aan de overleden Egyptische LGBT-activsite Sarah Hegazi. Als onderdeel van dit programma vindt op 26 juni een workshop plaats in Langrange Points. Tijdens deze workshop, die wordt gegeven door Lena Merhej, maken deelnemers van 40 jaar en ouder visuele verhalen. Het thema van deze verhalen is gerelateerd aan het lichaam, seksualiteit en gender. Om een ​​reeks afbeeldingen te maken die elk hun verhaal vertellen, mixen de deelnemers tekst, en/of tekeningen en/of foto's, en ook gevonden materiaal. Ze gebruiken basistechnieken op hun telefoon of op papier.


 


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Een Zee van Liefde

'Het boek laat kinderen zien dat iedereen verschillend is. Elk gezin is speciaal, maar wat hen verbindt is dat hun ouders van hen houden.'

Lees verder

Regenboogfietspad Utrecht

Dankzij een initiatief van de Utrechtse hogeschoolstudent Elias van Mourik (22) heeft Utrecht sinds deze week het langste regenboogfietspad van de wereld.

Lees verder

Love is Love

'Ik geef mezelf geen label maar definieer me als queer, dat is voor mij een hele mooie omvattende term.' Jasha Elaine wil met haar muziek uitdragen dat liefde universeel is.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden