Midzomergracht Festival Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 augustus 2021
Tijd: 14:00-17:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/284482096747007

Locatie:

Naam: Domplein
Straat: Domplein
Postcode: 3512 JD
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Midzomergracht Festival viert voor de 21ste keer seksuele diversiteit en gender diversiteit samen met de inwoners van Utrecht. Van 21 t/m 28 augustus 2021: 1 week lang allerlei activiteiten op het gebied van cultuur, sport, debat en ontmoeting, veel bijzondere exposities en een scala aan feesten. Door de fantastische, typisch Utrechtse sfeer aantrekkelijk voor een breed en divers publiek.


Van 21 t/m 28 augustus 2021 willen wij de Utrechters en Utrechtenaars en iedereen daarbuiten een goed gevuld programma aanbieden waarin we verdieping geven aan het thema. Dans, cabaret, zang, show, toneel, film, muziek, feest, lezingen, borrels, fotografie, kunst, sport, spel, bingo, barbecue, voorlezen, symposia, rondleidingen, geschiedenis, musical, mode, integratie, spiritualiteit, bodypaint en ga zo maar door.


Het Midzomergracht festival wordt georganiseerd door Stichting De Overkant samen met de 'Roze' organisaties van Utrecht. 


In TivoliVredenburg vinden vier programma's plaats, onder andere een Midzomergracht Talk met Han Bosman, de indrukwekkende voorstelling 'Kleurles', over omgaan met vooroordelen en de Roze Ouderendag. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden