Roze Salon Haarlem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 september 2021
Tijd: 16:30-19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.rozesalonhaarlem.nl/roze-salon-gaat-weer-open/

Locatie:

Naam: La Place
Straat: Fonteinlaan 1
Postcode: 2012 JG
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Roze Salon Haarlem gaat eindelijk weer open. Na een gedwongen sluiting van achttien maanden, opent de Roze Salon Haarlem haar deuren en wel in twee fasen.


De eerste informele herstart is op donderdag 12 augustus met een Roze Buitenborrel op het terras van het alom bekende Dreefzicht, tegenwoordig beter bekend onder de naam La Place aan de Dreef en gelegen in de prachtige Haarlemmerhout. Jullie worden dan ontvangen vanaf 15.30 uur. Je kunt je daarvoor tot uiterlijk 1 augustus aanmelden door een e-mail te sturen naar info@rozesalonhaarlem.nl onder vermelding van Roze Buitenborrel. Dit is nodig in verband met de reserveringen bij La Place.


De tweede en daarmee officiële heropening van de Roze Salon is op donderdag 9 september. Je bent dan weer vanaf 16.30 uur welkom in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt in het centrum van Haarlem. Mocht de aanvangstijd vanwege corona-maatregelen wijzigen, dan zullen we je daarvan tijdig op de hoogte stellen via de berichtgeving van deze website.


 


Er is voor de maand september gekozen omdat we verwachten dat al onze bezoekers en vrijwilligers dan volledig gevaccineerd zullen zijn (niet onbelangrijk). Dat maakt het mogelijk de Roze Salon Haarlem weer onder redelijk ‘normale omstandigheden’ te heropenen. Uiteraard zullen de dan nog van kracht zijnde regels met betrekking tot corona worden gerespecteerd.


Er zal in september geen programma worden aangeboden. Uiteraard zullen er hapjes en soep zijn, maar het weerzien na die lange tijd van afwezigheid zal ongetwijfeld centraal staan. De ervaring leert dat velen van ons hun ervaringen en wel en wee met elkaar willen delen en daar is volop ruimte voor.


Voor de maanden oktober tot en met januari zijn er inmiddels al wel programma’s gepland.


Alle vrijwilligers kijken enorm uit naar de heropening en staan te popelen om er met zijn allen weer mooie en vooral gezellige bijeenkomsten van te maken.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden