Roze viering Stadsklooster Mariken Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 oktober 2021
Tijd: 09:00
Type: Overige
Website: https://stadskloostermariken.nl/activiteit/roze-viering-coming-out-week/

Locatie:

Naam: Boskapel
Straat: Graafseweg 276
Postcode: 6532 ZV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

In de week rond Coming Out Dag zijn er tal van activiteiten in Nijmegen.
Stadsklooster Mariken heeft zich aangesloten bij de Coming Out week en verzorgt de roze viering op zondag 10 oktober. Tijdens deze roze viering is er uitgebreid aandacht voor het thema Bondgenoten. Bondgenoten: je staat er niet alleen voor. En als je bondgenoot bent van jezelf, kun je ook de bondgenoten om je heen zien. Met een lezing en een gedicht wordt hier verder op ingegaan.

Er wordt tijdens de roze viering gezorgd voor interactiviteit en er is veel muziek. Na de viering is er gelegenheid tot napraten, onder begeleiding van pastor Ekkehard Muth.
Aanvangstijd is 9:00, in de Boskapel aan de Graafseweg in Nijmegen en meer informatie is te vinden op www.stadskloostermariken.nl. Aanmelden is niet nodig en er is mogelijkheid afstand te houden.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden