Studio/Queer | Queer & Film

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 oktober 2021
Tijd: 19:30-21:00
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/1459315774453103/

Locatie:

Naam: Studio K
Straat: Timorplein 62
Postcode: 1094 CC
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Studio/K is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Vrij kunnen praten over s*ksualiteit en gender is een belangrijk goed en daar zijn we ons van bewust. We willen ons grondgebied zoveel mogelijk uitbreiden: het liefst helemaal tot in de verste uithoeken, maar om te beginnen tot in Amsterdam-Oost. Dat je bij de voetbalvelden in Watergraafsmeer al een glimp van onze queerness opvangt en denkt 'daar moet ik heen'. Daarom presenteren we bij deze de reeks Studio/Queer.


Queer is een heel breed begrip. De edities worden daarom steeds samen met een ander queer initiatief georganiseerd. Zo spreken we telkens een ander deel van lgbtiq+ community aan. Tijdens deze dagen bestuderen we kunst en film, en gaan we in gesprek over onze ervaringen en alles wat ons bezighoudt.


//


Intieme Film | Need van Jonnah Bron


Studio/K is in de eerste plaats een bioscoop, dus een avond over film kan niet ontbreken. Samen kijken we naar een teaser en 'the making of' van de erotische film Need, het afstudeerproject van Jonnah Bron en gaan we in gesprek over de mogelijkheden van dit soort films.


Need is een korte arthouse film over intimiteit. Aida leert dat betekenisvolle intimiteit kan ontstaan vanuit veiligheid en de ruimte om jezelf te zijn.


// Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Oost.


// Tickets via https://tickets.studio-k.nu/.../steps/start/show/587561


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden