Regenboogsteden Online Kennisatelier: Huiselijk geweld bij LHBTI-personen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 november 2021
Tijd: 16:00-17:30
Type: Workshop
Website: https://www.movisie.nl/agenda/regenboogsteden-online-kennisatelier-huiselijk-geweld-lhbti-personen

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Dit najaar organiseren we een nieuwe reeks Regenboogsteden Online KennisAteliers, een leerzame en inspirerende online sessie over een LHBTI-gerelateerd onderwerp. Op 11 november kun je van 16.00 tot 17.30 uur gratis deelnemen.


Huiselijk geweld bij LHBTI-personen


Uit recent onderzoek blijkt dat LHBTI-personen vaak te maken krijgen met huiselijk geweld. In het Kennisatelier lichten we deze problematiek toe. We hielden een survey onder professionals en presenteren de resultaten en ervaringsdeskundigen komen aan het woord. We bespreken welke rol een gemeente heeft of kan hebben. Met deze sessie geven we ook inzicht in de verschillende organisaties die bij huiselijk geweld een rol spelen. 


Het Online Kennisateliers start stipt om 16.00 uur, vanaf 15.45 uur is er een digitale inloop. Rond 17.30 uur zal deze worden afgesloten. Deelname is gratis en er zal gebruikt worden gemaakt van Zoom.


Aanmelden en meer informatie


Vanaf nu kun je je per editie aanmelden voor deelname. Je vindt het aanmeldformulier hieronder. Op de dag van het Online Kennisatelier ontvang je van ons een e-mail met een link naar de online sessie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team: lhbti@movisie.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden