Samen naar het Club Mix Nieuwjaarsfeest

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 januari 2022
Tijd: 16:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.clubmixfeest.nl/

Locatie:

Naam: Sprok aan de Waalkade
Straat: Waaldijk 9
Postcode: 6681 KJ
Plaats: Bemmel
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 16.00 tot 21.00 uur organiseert Club Mix hun Nieuwjaars Editie in Sprok. Op een super leuke locatie aan de Waal (Waaldijk 9, 6681 KJ Bemmel). DJ’s draaien muziek van de jaren ’80 tot nu. Wij verzamelen bij de ingang om gezamenlijk naar binnen te gaan. Kaartjes kosten €15,- en de verkoop is al gestart. Ze verwachten dat het uitverkocht raakt, dus wacht niet te lang als je ook wilt gaan. Je koopt je kaartje hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/club-mix-40-gay-lesbian-party-nieuwj. Stuur mij een mailtje (klaartjebloks@gmail.com) als je ook gezellig mee wilt, dan zullen we op je wachten bij de ingang.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden