Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 februari 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/499638358187373/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdag 4 februari is er weer een Bi-café Nijmegen. Ze hopen dat het live mag, maar gaan er vooralsnog vanuit dat het digitaal is.


Het Bi-café is, zowel online als live, een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, gezellig te praten, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, nieuwe mensen te leren kennen enz.


Het is er voor iedereen die zich aangetrokken kan voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender, ongeacht hoe je jezelf identificeert, je relatiestatus enz.


Voor sommige bezoekers is het hun eerst stap naar buiten en een eerste kennismaking met andere bi+ personen, voor andere juist een plek om bekenden tegen te komen en bij te kletsen. Voor ieder wat wils.


Ze starten om 20.00 uur en gaan door tot ongeveer 22.00 uur. Maar de praktijk leert dat sommige mensen doorgaan tot in de kleine uurtjes.


Een dag voor het evenement wordt de Zoom-link geplaatst in het Facebook event. Op het moment dat duidelijk is dat ze live kunnen wordt de informatie snel aangepast.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden